IMG_5056

Voor u repareren wij alles, maar wij maken ook nieuwe producten. Een reparatie betreft alle producten die u op deze website aan treft en meer. Denkt u bijvoorbeeld aan trampolines en turnmatten, maar ook het plaatsen van zeilringen en zeildrukkers.

Natuurlijk waarderen wij ook huis-tuin-en-keukenvlijt. U hebt misschien zelf thuis ook een naaimachine. Die van mij zijn echter professionele industrie-naaimachines. Deze zijn zo krachtig dat ze aan de tafel vastzitten met een ingebouwd pedaal: leuk om te zien maar minder om te horen. Maar dat vertrouwde geluid ga ik natuurlijk helemaal op los. Hoor ik dat getik; dan weet ik dat er werk wordt verzet…en hoe?!

Ik heb zelfs een industriële lockmachine. Die zorgt ervoor dat stof niet uitrafelt. Nou heb je daar bij zeil niet zoveel last van; maar wij stofferen natuurlijk ook meubels, dus daar komt die goed van pas.

Dan wil ik het graag nog even hebben over draad. Wij gebruiken allerlei soorten draad, oftewel garen. Dat is polyether -katoen. Een katoenen draad met een polyether kern. Dat is weerbestendig. De naald in de naaimachine moet dat maar aan kunnen. Voor boot- en tentkappen gebruik ik dit zéker.

Wat is in op dit moment?

Wat op dit moment heel erg in is, is dat serres dichtgemaakt worden. Daar vergroot u uw huis in feite mee. Zo kunt u ook in regenachtige tijden buiten zitten; heerlijk toch!

Aan een duurzaam woongenot draag ik dan ook graag bij. Want u kunt wel kiezen voor verbouwen en dergelijke. Maar er gaat niets boven een goede test of u het eigenlijk wel leuk vindt; die uitbreiding. En zeg nou zelf. Zo’n vergrote serre is toch eigenlijk wel een extra en andere dimensie!

Boot en caravankussens kunnen wij – tot het binnenwerk toe- voor u vernieuwen. Vooral waneer de zomer begint er weer aan te komen wordt mij de kans gegund prachtige, zachte kussens voor u te maken. Ze zijn goed van vorm en netjes afgestikt. Komt u gerust langs om deze te bekijken!